Informatief: Waarom doet iemand dat?

Overlijden van een dierbare0-3 jaarHet overlijden is het gevolg van zelfdodingBoekentipsInformatief: Waarom doet iemand dat?

De waaromvraag is waarschijnlijk de meest gestelde vraag na een zelfdoding, door volwassenen, maar ook door kinderen. Het zijn vragen waarop het antwoord vaak niet voorhanden is. Dit boekje biedt heel praktische handvatten aan ouders, leerkrachten en hulpverleners. Hoe vertel je aan kinderen dat iemand een einde aan zijn leven heeft gemaakt? Wanneer vertel je het? Hoe kun je hen ondersteunen?
Riet Fiddelaers-Jaspers & Groot & Keijser,  Uitgeverij Ten Have, Kampen - Averbode, 2006 - ISBN 9078434015

Praktijken voor Jonge Helden


Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vind ons leuk op Facebook!

Wilt u één of meerdere van deze boeken bestellen?
En tegelijkertijd Stichting Jonge Helden steunen zonder dat het u iets kost?
Bestel uw boek(en) dan bij online bookshop Palatino met onderstaande link:

BOEK(EN) BESTELLEN

Palatino is een maatschappelijk bewuste onderneming en onderdeel van Uitgeverij Lemniscaat. Zij doneert een deel van de opbrengst van elk boek dat via bovenstaande link wordt verkocht, aan Stichting Jonge Helden.
U betaalt bij Palatino net zo veel voor de boeken als in de boekhandel en bij andere online boekhandels. De verzendkosten zijn lager dan de meeste online boekhandels.

Boeken die geen isbn hebben, zijn niet via Palatino te bestellen. We hebben waar dat mogelijk was, vermeld waar u het betreffende boek wel kunt bestellen!